Julegaver byttes naturligvis helt frem til 10. januar 2018

Til butikker


Vi sælger også til butikker.

Så kære butiksejer eller indkøber tøv ikke med at ringe til mig Ulla på 29404547, hvis du har lyst til at se og mærke kollektionen. 

 

Hvad er LaZoy's DNA?

Et nichekoncept af skjorter og skjortekjoler til kvinder der har brug for at være velklædte på jobbet. En lille eksklusiv kollektion lavet af lækkert blødt elastisk stof, som er super behageligt at have på og utroligt nemt at have med at gøre og helt strygefrit.

Og så har vi naturligvis et meget stærkt fokus på bæredygtighed og csr, sådan at du med allerbedste samvittighed kan sælge tøjet, og kvinderne med allerbedste samvittighed kan bære tøjet.

 

Store fordele for dig

De helt store fordele for dig som butiksejer/indkøber: Tøjet er sæsonubestemt, har god pasform og er af virkelig god kvalitet. Det betyder, at du ikke behøver at sætte det på tilbud, når sæsonen er slut. For sæsonen slutter aldrig. Og vi kunne ikke drømme om at dumpe priserne på vores egen webshop.


LaZoy skjorter og skjortekjoler er den absolut mest optimale måde at være velklædt og præsentabel på.

Den nemmeste. Den mest behagelige. Den mest powersignalerende.

Velklædt med ren samvittighed!


 

Herunder ser du, hvad vi stort set altid har i kollektionen. Det der er LaZoy's DNA. Modellen varierer ikke, men stoffet gør.

 

 

En figursyet gennemknappet skjorte med manchetter i hvid og sort. Skjorten kommer også jævnligt i andre farver og mønstre:

 

Hvid skjorte dame                   Sort skjorte dame      

 

En løs gennemknappet skjorte med manchetter i hvid og sort. Skjorten kommer også jævnligt i andre farver og mønstre:


Hvid skjorte dame                    Sort skjorte dame       

 

En lang gennemknappet skjorte med manchetter i hvid og sort. Skjorten kommer også jævnligt i andre farver og mønstre:


Lang hvid skjorte                  Lang sort skjorte       

 

En figursyet skjorte med halv stolpe foran og på ærmer i hvid og sort. Skjorten kommer også jævnligt i andre farver og mønstre:


Hvid skjorte til kvinder                     Sort skjortebluse       

 

En figursyet jersey skjorte med halv stolpe og rib som manchet. Denne skjorte kommer i mange forskellige farver og mønstre:

 

Prikket skjortebluse       

 

Skjortekjoler enten med halv stolpe eller gennemknappet. Med manchet eller rib. Altid mindst én sort og herudover flere forskellige farver, mønstre og kvaliteter:


Sort skjortekjole                      Prikket skjortekjole       

 

Synes du, det ser spændende ud? Ring og lad os aftale et helt uforpligtende møde, hvor du kan se og mærke tøjet. Ring til Ulla på 2940457.