Julegaver byttes naturligvis helt frem til 10. januar 2018

Skjortekjoler

Skjortekjole - Føl dig velklædt i en feminin skjortekjole.

 

En skjortekjole er til dig, der har brug for at være velklædt på jobbet. Vi har en del figursyede skjortekjoler, hvor du vil føle dig både ultra feminin og velklædt.

LaZoy's skjortekjoler er alle lavet af lækkert blødt elastisk stof, som er utrolig behageligt at have på. De strammer absolut ingen steder.

PS: Alle LaZoy skjortekjoler er naturligvis vaskbare, strygefri, komfortable og bare i det hele taget utrolig nemme at have med at gøre. 

 

PS: Vil du se flere muligheder for feminin stilsikker velklædthed på den nemme måde? KLIK HER

 

Skjortekjole - Vær velklædt, elegant og stilsikker.

Med en skjortekjole får du det hele: du føler dig velklædt, præsentabel, elegant, stilsikker og samtidig meget feminin, fordi du har en kjole på.

I en af vores figursyede skjortekjoler, hvor stoffet følger kroppens former og gør dig meget feminin og fremhæver dine kvindelige former, kan du virkelig føle dig som kvinde med stort K.

Kjolerne er utrolig behagelige at have på på grund af det elastiske stof. De er nemme at have med at gøre og naturligvis både vaskbare og strygefri.

Dansk design produceret i få styk langt fra mainstream og masseproduktion.

Alle kjolerne er produceret bæredygtigt på systuer i Europa, som fuldt ud lever op til vores krav om social ansvarlighed.

Er du til skjorter, men ikke så meget til kjoler, så er du måske interesseret i en af vores smukke strygefri skjorter.

Måske er du på udkig efter en blondekjole eller en figursyet kjole for den ultimative kvindelighed.