Julegaver byttes naturligvis helt frem til 10. januar 2018

Om LaZoy


Eksklusive skjorter og skjortekjoler med et stærkt fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed. Siden 2005.

Hvorfor skjorter og skjortekjoler?
Du skal have mulighed for at være velklædt på jobbet på en feminin, komfortabel og nem måde.

Skjorter og skjortekjoler er ensbetydende med velklædthed. Intet andet stykke tøj uden sammenligning kan gøre så meget for din velklædthed. Skjortekraven signalerer både velklædthed, elegance og stilbevidsthed.

 

Mit eget krav til tøj har altid været: Det skal være feminint. Det skal være anderledes, altså ikke ligne alt det på markedet, der til forveksling ligner hinanden. Det skal være nemt at have på og nemt at have med at gøre og naturligvis strygefrit. Og sådan blev LaZoy-konceptet selvfølgelig også!

 

Med en LaZoy skjorte eller skjortekjole kan du være sikker på at føle dig velklædt, præsentabel og elegant. Tøjet sidder altid som det skal, det skal du ikke tænke på. Og når du kommer hjem, kan du bare smide dig i sofaen uden at skifte først. Alt tøjet er nemlig lavet af lækkert blødt elastisk stof, som absolut ingen steder strammer. Når du er på rejse, putter du tøjet i tasken uden at bekymre dig om strygejern på hotelværelset. Tøjet skal nemlig ikke stryges.

 

Dyrk din individualisme 

LaZoy er ikke mainstream og masseproduktion. Jeg laver kun få af hver model. Vi bliver mere og mere individualister. Moden bliver mere og mere individuel. Vi gider ikke gå i det samme tøj som naboen og kollegaen. Vi vil gå i tøj der præcist udtrykker den dejlige kvinde, vi er.

 

Vent ikke på et tilbud, for det kommer aldrig. Hvis du venter, vil din størrelse være udsolgt.
LaZoy tøjet er aldrig på tilbud. Når du køber et stykke LaZoy tøj, kan du være helt sikker på, at det ikke senere sælges til en billigere pris. LaZoy tøj koster det, det koster. Altid.

Ud over at du kan være sikker på, at LaZoy tøjet bidrager til din velklædthed, elegance og stilsikkerhed, så kan du også være sikker på, at det bidrager til din identitet om ikke at være kompromissøgende tilbudsrytter. Du vil gerne betale det et stykke ordentligt tøj produceret under ordnede forhold koster.Hvorfor fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed?
Du skal kunne bære et stykke LaZoy tøj med allerbedste samvittighed.
Det er mit ansvar.

Tøjbranchen sviner og forurener helt ufatteligt meget. Det vil jeg simpelthen ikke være med til. Og det er slet ikke nødvendigt. Man kan sagtens fremstille tøj uden at belaste vores klode eller klodens mennesker.

 

Det er mit ansvar som indehaver at et tøjfirma, at du kan bære tøjet med allerbedste samvittighed og vide, at dette stykke LaZoy tøj er produceret uden at belaste vores klode og uden involvering af børnearbejde eller andre uanstændige forhold.

 

Jeg har fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed i hele værdikæden:

 

Langtidsholdbart tøj: Jeg designer tøj, som er meget sæsonubestemt, så du kan bruge tøjet det meste af året og sæson efter sæson. Tøjet er bredt anvendeligt. Du kan bruge skjorterne til alt fra slidte jeans til pencil-skirt, og skjortekjolerne kan du dresse op og ned og dermed bruge dem både på jobbet og til fest. Tøjet er af god kvalitet, og du kan bruge det i mange år. Det betyder, at du ikke behøver at købe nyt tøj så ofte, og dermed bidrager du ikke til den totalt uanstændige brug og smid væk kultur, vi har i den vestlige verden.

 

Produktion: Jeg producerer udelukkende i EU, hvor jeg er sikker på, at der ikke er børnearbejde eller andre uansvarlige forhold. Jeg bruger primært systuen B.S.Velvet i Ungarn: www.bsvelvet.com.

 

Stof: Jeg køber helst stof, som har en af miljø-certificeringerne. Men lige netop på stofområdet er det endnu svært. Her er branchen stadig bagud. Men der er et stort fokus på denne del i branchen, så jeg kommer til at bruge flere og flere af disse certificerede stoffer. Af de stoffer, der ikke er certificerede, køber jeg primært gennem danske agenter, som sælger europæiske metervarer, hvor der er anstændige forhold for medarbejderne og ikke det samme kemikaliemisbrug som andre steder. Danske stofagenters sammenslutning: www.danishtextilenetwork.dk.

 

Transport: Jeg benytter primært Dania Transport, som kører direkte uden mellemomlæsninger.

Levering til dig: Forsendelsesposen er lavet af 100 % genanvendt plastfolie fremstillet på dansk fabrik. Plasten er af typen LDPE plast som omdannes til kuldioxid og vand, når den bliver forbrændt på forbrændingsanlægget. Den indeholder ingen tungmetaller eller andre naturskadelige stoffer.
Din faktura er printet på 100 % genbrugspapir.

 

Jeg arbejder konstant på at gøre det hele endnu mere bæredygtigt og socialt ansvarligt!

Kvinden bag LaZoy – TØJ OG MATEMATIK 

Ulla Hansen

Jeg er opvokset i tøjbranchen i Herning og uddannet på Teko/Via Design, men har også læst matematik, planlægning og økonomi på Aarhus Universitet. To uddannelser der har vist sig at være en ganske perfekt kombination.

Der er meget matematik, især geometri, i design og modelkonstruktion. Det at kunne sammenholde linjer, kurver og vinkler i tøjet med dimensionerne i den kvindelige krop, er af stor betydning for tøjets pasform.

Matematik udvikler kreativitet, evnen til at tænke analytisk og se komplekse sammenhænge.
Hvorfor kreativitet: Matematik udvikler evnen til at tænke abstrakt, altså at kunne forestille sig ting som ikke er konkrete, og matematik udvikler evnen til kritisk tænkning, det at kunne revurdere egne og andres erfaringer.
Denne kreativitet i at kunne forestille sig ting, som ikke er konkrete og at kunne bruge denne forestillingsevne til at udvikle noget brugbart på baggrund af erfaringer, bruger jeg rigtig meget i produktudviklingen.

 

HUSK NU: Fuck Janteloven for du ER nemlig noget, en fantastisk dejlig KVINDE!

 

Ret ryggen og træd i karakter som den dejlige kvinde du er!

Vi er alle dejlige kvinder på hver vores måde. Føl dig som en dejlig kvinde dybt inden i. Hvis du gør det, så er det også det, du udstråler. Og det, du udstråler, er nemlig det, dine omgivelser ser.

De kærligste hilsner Ulla Hansen